6 Aralık 2014 Cumartesi

Kravatlı Kırmızı Kazak

Sevgili ninesinin gülleri günaydın hepinize ! Bebekleriniz ve sizin için sağlıklı ve mutlu günler olsun inşallah. Havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı bu günlerde sizler için en güzel bebek örgü modellerini bir araya getirmeye devam ediyoruz. Bebeklerin hastalıkları çok büyük dert , o yüzden sıkı sıkıya giydirin. Kış kendini iyice hissettiriyor malum. Örgü modellerinde de her zaman değiniyorum ve değinmeye devam edeceğim, kesinlikle yün, iplik vs. seçiminde titiz olun. Bebeğinizin ağzına kaçabilecek tarzda ürünleri çok fazla tercih etmemeye özen gösterin, önünü alamayacağınız zararlarla Allah korusun karşılaşabilirsiniz.

kravatlı kırmızı erkek bebek kazağı - 4

Neyse, bugün sizlere bulduğum çok güzel ve harika tasarlanmış bir süveter tanıtacağım. Erkek çocuklar için muhteşem bir ürün hakikaten. Miniklerin üstünde bütün ürünler ayrı bir hava kazanıyor gerçekten ancak bu kravat motifiyle birlikte çok daha kıymetli bir ürün. Tasarlayanı tebrik ediyorum buradan.

kravatlı kırmızı erkek bebek kazağı - 3

Yalnız güzel olduğu kadar da meşakatli bir örgü değil, örmesi çok zorlamayacak sizleri. Tamamiyle doğru örgü olduğundan dolayı az buçuk bu işe bulaşmış hanımların hemen hepsi örebilir. Süveterimize altmış beş ilmik ile start veriyoruz.

kravatlı kırmızı erkek bebek kazağı - 2

İlk olarak değişik renkten 1 doğru , 1 ters lastik örülüyor. Tam sekiz sıra lastik tatbik etmemizin arkasından ipimizi değiştiriyoruz ve arkasından doğru örgü tatbik etmeye devam ediyoruz. Kırk yedinci hat ile birlikte iki ilmek lastik rengiyle birlikte süveterin orta yerinde görebileceğiniz kravatın motifine start veriyoruz. İlk olarak fazlalaştırıp daha sonra azaltıyoruz ve yavaş yavaş kravat motifini görebilecek konuma geliyoruz. Fotoğraflardan da bu anlattıklarımı az buçuk kavrayabilirsiniz ninesinin gülleri. Süveterin kol bölümleri iki-bir-bir şeklinde kesiliyor. Kol ve yaka bölümlerini en arkaya bırakabilirsiniz. Omuz bölümlerinin bir bölümünü tasarımcımız dikmemiş ve oraya düğme için boşluk bırakmış. Hakikaten süper bir tasarım, ben olsam hemen örmeye başlarım. Giyin gayri !

kravatlı kırmızı erkek bebek kazağı - 1







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder